duminică, 20 decembrie 2009

Mercenarul

CAP. I
INCEPUTUL
Numele lui... Mike Olsen...ocupatie...legionar sau mai bine zis... mercenar pentru ca de fapt asta erau legionarii,niste mercenari,carora nu le pasa de viata lor,voiau doar bani,aventura,adrenalina si...sa priveasca moartea in ochi.
Povestea lui...una mult prea complicata...a iubit...dar i-a fost ucis spiritul...a incercat sa-si ucida trupul...a fost oprit...s-a ingropat in ura si munca...dar n-a reusit sa uite...in cele din urma s-a inrolat in Legiunea Straina,in speranta ca...daca nu va reusi sa uite...poate va fi ucis.
Avea 15 ani cand a incercat sa-si ia viata,de ce?Din cauza unei femei,de ce? Pentru ca o iubea,de ce? Nici el nu stia.Din acel moment...nu mai era el,era un mort viu...mai avea de asteptat 3 ani ca sa scape din tara asta nenorocita,sa fuga de trecut...si poate sa scape.Au fost 3 ani plini de antrenamente...trezirea la 5:30 de dimineata,ture de teren iarna,era imbracat decat in pantaloni,incerca sa se caleasca,avea un organism destul de rezistent,dar pentru el nu era de ajuns,se maturizase,privea totul din alt unghi, ea... reusise sa-l schimbe...si tot ea...reusise sa-l maturizeze...dar pe calea grea...il amturizase un pistol pus la tampla,si faptul ca apasase pe tragaci fara sa ezite,fara sa se gandeasca la ce va fi dupa,nu verificase incarcatorul pistolului...si a constatat cu surprindere ca...apasase pe tragaci si nu se intamplase nimic,incarcatorul era gol...se simtea vinovat...statea la masa,si turna wiskey in pahar...incerca sa uite ce facuse, si s-o uite pe ea...femeia care-i distrusese viata.Dupa trecerea celor 3 ani,venise ziua in care avea sa plece in Franta,sa se inroleze...parintii...incercau sa-l opreasca,mai mult mama sa decat tatal,Olsen era hotarat...avea sa plece,sa stea 5 ani,sa primeasca "botezul focului" si sa se intoarca in tara,teafar,dar in acelasi timp...schimbat,avea sa devina barbat.S-a urcat in masina inca auzea strigatele mamei sale "nu esti criminal...nu se merita...te rog vino acasa"era pre tarziu... masina plecase... A facut doua ore pana in Bucuresti,la Otopeni,acolo urma sa se imbarce in avionul spre Franta,isi cumparase biletul cu doua saptamani inainte din putinii bani pe care-i stransese.A trecut de punctele de control,iar apoi s-a imbarcat in avionul Boeing 737,cursa 36:Bucuresti-Roma-Paris,avea sa fie un zbor destul de lung.Avionul a facut escala in Roma,iar dupa o jumatate de ora a decolat spre destinatia finala :Paris.Zborul a mai durat inca o ora si jumatate,Mike se afla in sfarsit la destinatie,acum trebuia decat sa se duca la centru de recrutare din Lille,stia cate ceva in franceza,strictul necesar,iar acest lucru l-a ajutat extrem de mult sa ajunga la destinatie.
Cap. 2 RECRUTAREA
to be continued

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu